Morning sun






"How do you rate the morning sun
After a long a sleepless night
How many stars would you give to the moon?
Can you see those stars from where you are?
Shine on the lost and lonely
The ones who can’t get over it"

 ♥




Dagen.

Idag har vi vart på Ullared, eller Gekås heter det! Jag åkte dit för att ha något att göra, och kom hem 400 kr fattigare. Men några fynd blev de allt :)   Bilder kommer när jag har fått min kära Corinne att skita i copyrigh, haha ;)

Nu sitter jag hos Jossan och kollar film.  Nöttel!




Haha, jag är flumm!





Kväll hos Emma

Bara för att ni betyder sjukt mycket



























Snabba Cash

Hejhej,

Jag är nyss hemkommen från kungälvs enda biograf. Jag och pappa har varit och tittat på filmen snabba cash
och shiiet , den filmen blev man nervös av!  Jag satt på nålar hela filmen. Jag brukar inte gilla den typen av filmer men denna var riktigt bra! Och jag vet att jag aldrig ska börja köra svarttaxi, det kan lade till både det ena och det andra! Huuh! Haha.


Snabba Cash, Johan (Joel Kinnaman) är allt litee het, visst är han ? haha

I helgen har jag inte uträttat mycket, bara Ikea i lördags, där jag köpte lite saker till mitt rum på plönninge, igår blev de film-mys-kväll med Yohanna, Jocke och Jonas. Vi tittade på Harry Potter, och den e faktisk bra :9 haha. Trevligttrevligt! ♥


Nuuu ska jag sova, Ska upp tidigt imån för att slava på ridskolan , yeey.

Natti :*


Hästjobb .




Jag är trött. Min praktik på en ridskola i Kungälv började idag. Först jobbade jag i stallet från klockan 8 till klockan 4. Det blev mest till o moka och göra iordning några hästar till lektionerna. Sedan åkte jag hem en sväng, åt, och sedan flängde jag vidare till min egna lilla pålle, som förövrigt var superfin idag :)



Igår var jag på en restaurang / café / bar som heter haven 23. Restaurangen ligger på översta våningen i Gothia tower och har stora fönster så man ser ut över hela, vackra Göteborg, ♥ Anledningen till att jag var där var att min mormor fyllde , eeeh, trettiosju år , haha ;) Grattis mormor!
Ett stoooort + för Heaven 23 är deras goda räkmackor, rekommenderas! :D



Jag måååste fota mera, typ kul att skriva om en grej och lägga upp en
bild som har med något helt annat att göra -.- Haha


Men nu ska jag sova , natti ♥










Tjingelingpling januari!

Jag vill börja med att säga Gott Nytt 2010! För dehär är mitt första inlägg detta året. Julen har vart mysig, och det har varit kuuul  och träffa alla mina kompisar här hemma i Kungälv!  Jag har saknat alla något grymt!

Nyåret firades hemma hos Bästa Paulina i harestad, och det var galet! Och, What happens in Bunnytown, Stays in Bunnytown, inga detaljer här på bloggen alltså ;)
Jag gjorde inga nyårslöften men jag tror att 2010 kommer bli ett kanonår! Jag hoppas på en weekendresa till fjällen med mina Plönningetjejer nu i vinter, i sommar blir det segling på skutan Gratitude med Alexandra och Johanna och jag hoppas, hoppas, hoppaas på en långresa till Thailand eller USA i höst! ♥

Idag har jag gjort ett besök hos frissan, och jag är faktisk riktigt nöjd, bilder kommer :) Sen var jag i stallet och min häst blir galen av kylan. Han gick på som ett ånglok i 75 minuter. *Suck*
Nu på kvällen har jag vart och åkt snö-madrass i fontin med Paula och Erik. Mogna klubben , ja vet. Men kul hade vi!


snöööö...



Men jag längtar något grymt efter värme!

Nuu börjar det ett läskigt program om olyckor i sporter, så nu får jag sluta skkriva.

Loove


RSS 2.0