En mörk natt på lanthus

Så kan det gå när Evelina och Marie har earth-hour.


Det var en gång två tjejer som satt ensamma i köket en mörk mars-natt. Dem åt en kladdig kladdkaka och försökte komma på något att skriva.

Plötsligt började det slå i alla dörrar, och fråntrappan hördes långsamma, stapplande steg. De båda tjejerna blev livrädda för de visste att de var själva i det stora, vita huset. Stegen kom närmare och närmare dörren, men till tjejernas lättnad gick varelsen förbi och fortsatte i korridoren.

De stod länge och tysta kvar på gömstället i städskåpet. När de beslutat sig för att faran var över öppnade de försiktigt dörren. De kikade ut och det var tomt i rummet men så kom stegen tillbaka. Den ena tjejen bestämde sig för att gå ut och titta efter, och vad hon såg var att det bara var vaktis som var ute på sin nattliga visit.

De började skratta för att de blev så så rädda och vaktis satt och pratade med dem en stund. Men så plötsligt hände något med vaktens ögon. Ögonen blev röda och blicken tom. Han slutade prata och tjejerna blev rädda igen. Vakten tog fram sin batong och började banka med den på köksfläkten.

"Han har blivit galen" tänkte tjejernaoch försökte diskret skicka iväg ett sms om hjälp. Men vakten tog deras mobil och började spela Quadrapop.  Nu skrattade tjererna åt honom igen och förstod att han inte var farlig. Fast när Evelina såg att han höll på att slå hennes rekord kom paniken smygande igen.
Det var aldrig någon som hade slagit hennes rekordtidigare och spelet är svårt. Hon rusade fram för att trycka på "avbryt" knappen. Det blev droppen för den sinnessjuka vakten.

Han blev rosenrasande arg och började slå omkring sig, men så hördes fotsteg igen och denna gången var det snygg-vaktis som kom.

Han gick in i rummet och tog av sig alla sina kläder. Tjejerna bara satt och gapade när de såg hans snygga kropp. Han tog fram sin hårda betong och stoppade bestämr in den i ful-vaktis öra.
Ful-vaktis blev arg och slog snygg-vaktis med sin batong. Batongerna ven i luften, och tillslut var det bara en klump ,med gallstenar kvar av ful-vaktis.

Snygg-vaktis stod och tittade på tjejerna och log. Han sa till dem att följa med till hans snygg-vaktis-rymdskepp. Dem tvekade inte en sekund och gick hack i häl på honom.
I vaktis-rymdskeppet satt alla snygg-vaktis snyggvaktiskompisar och spelade kort.
Till Maries stora glädje var Peppe också med på rymdskeppet. Marie var störtkär i Peppe och blev väldigt tystlåten och blyg nu. Men Peppe tog initiativet och frågade om Marie ville leka med hans batong?
Hon svarade självklart ja och de försvann iväg.

Evelina var nu ensam kvar med snygg-vaktis och hans heta muskler. Han kollade på Evelinaoch hon på honom sen försvann dem också iväg.

Snygg-vaktis-rymdskeppet lyfte och Matie och Evelina levde lyckliga och tillfredställda på snygg-vaktis-planeten i alla sina dagar!


SLUT






Kommentarer
Postat av: Ida

HAHAHAHAHHAHA XD Det hemska med hela den här storyn är ju att den är sann.. xD

2010-03-28 @ 17:14:43
Postat av: Evelinaa

Jaa, det är ganska coolt faktiskt :O

2010-03-28 @ 19:16:51
URL: http://evzy.blogg.se/
Postat av: veronica

hahahahah evve, den va grym ;)

2010-03-28 @ 20:24:21
Postat av: Anonym

HAhahha så jävla rolig story.. x)

2010-03-28 @ 22:01:31
Postat av: Quirrel

HAHAHHAHHAHAHA VA????

2010-03-29 @ 08:13:23
Postat av: Friiick

hahaaha ni e ju helsjuka XD

2010-04-04 @ 13:55:21
Postat av: Marie

DEN ÄR INTE ALLS SANN!! ;)

2010-04-06 @ 18:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0