En riktigt smart björn!

Hej bloggeloggen!

Imorgon är det julafton och jag håller på att slå in paket och rimma. Listig som man är hittade jag en sida med färdiga julklappsrim, och när jag klickade runt på hemsidan hittade jag en massa fina Nalle Puh ordspråk! Han var inte så dum den där björnen iallafall ;)

٥ "Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

٥ "För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. "

٥ "Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det"

Och så den bästa:

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra"

Hahaha :D



Jag saknar mina tjejer! ♥



Plönninge (hjärta).

Mattelektion + 24 ascoola förvirrade tjejer - lärare = Kaaaaos, änd i Liike!  NP09B for lajf !





/ Evelinaa

Snö.

Sitter i skolan och segar. Ute är de någon slasksnö. Blö. Det är bara o räkna med att jag kommer bli bombad och söndermulad så fort jag sätter foten utanför dörren. Wohooo !

Ieftermiddag ska jag försöka överleva en moppetur till stallet och sen ta mig levande tilll Fjellaregård med min häst. Om jag lyckas med det blir de hoppträning med Josse och Bubbeeer! :D

oao!

/evelina :) 


NY BLOGG!

Nuuu har jag snickrat i flera veckor på en ny blogg, anledningen är att namnet på den gamla bloggen vart alldeles för jobbigt . Och jag är redigt nöjd faktiskt :)

Här nere på Plönninge flyter allt på, och julen närmar sig med stormsteg! Det ska bli så himlans skönt att få komma hem. Jag kommer vara hemma 5 veckor i sträck. Wiiiii ♥
Fast jag kommer sakna alla här nere ngt enormt!

Nu ska jag ner och äta lunch , skriver igen snaart,

Love

/ Evelina

RSS 2.0